Tort Mickey Mouse

de sandytza in Torturi, 30 Oct 2009 | 16758 vizualizari

COMENTARII (25)

ala_oancea 1

30.10.2009, 16:28

Super ! Bravo Foarte frumos !

ionix 1

30.10.2009, 16:47

woah... pun pariu ca te adora toti copiii

Adinuta 1

30.10.2009, 17:09

wow! chiar ma intrebam cum se fac desenele de pe torturi. Bravo

Mihaela 1

30.10.2009, 21:54

ce fain desenul.. trea sa mai ai talent si la desen ca sa fie bine!

ANCA 1

30.10.2009, 23:11

Michelle 1

31.10.2009, 09:21

frumos

sandytza 1

31.10.2009, 11:24

Multumesc fetelor pentru aprecieri . Pupici.

sandytza 1

31.10.2009, 11:25

Mihaela desenul l-am copiat de pe calculator pentru ca eu si talentul la desen niciodata nu am fost prietene

sandytza 1

31.10.2009, 11:26

Ionix pe mine ma adora copiii ca si eu ii ador pe ei

Teo 1

31.10.2009, 20:46

Un tort bun de expozitie! Pe copil, sunt convinsa ca il atrage mai mult desenul decat prajitura in sine.

sandytza 1

01.11.2009, 11:17

Ai dreptate Teo

sandytza 1

02.11.2009, 12:11

Alina acuma sti

Luciana 1

04.11.2009, 12:34

Vaii ce frumos ti-a iesit...nu am facut niciodata tort, mereu am cumparata, insa ptr Kevin, as vrea sa-i fac ceva similar, cecva...identic de fapt.
Ce nu inteleg...cum ai colorat fiecare particica din Mickey?
Ai pus colorant in albusul batut??nu imi dau seama cum trebuie procedat?
Pe hartia de copt, ai desenta numai conturul lui Mickey, nu?
Si apoi...cum ai umplut fiecare parte din Mickey, de a iesit asa frumos colorat?
Si inca ceva, in frisca ce se pune sa o coloram?colorant special?
merg la market acum sa vad daca gasesc colorant alimentar...
te rog frumos, daca poti sa ma lamuresti un pic, i l-as face astazi ptr maine...nici o ocazie speciala, dar stiu ca l-ar incanta la maxim un mini tortulet cu Mickey...
cate portii ti-au iesit?eu as vrea sa fac ceva mai mic, am sa injumatatesc cantitatile...
multumesc!

sandytza 1

04.11.2009, 16:15

Luciana in primul rand faci conturul pe hartie cu pix sau orice altceva. Apoi faci conturul cu ciocolata topita. Folosesti o scobitoare nu iti trebuie scule sofisticate. Lasi sa se intareasca , intre timp iti pregatesti ice glace ul pentru umplut. Prima data il prepari asa cum am scris eu cu albus si zahar. Sti cand e ok daca in momentul cand ai scurs o picatura ,pana numeri la 10 s-a facut uniform. Aici in Spania se numeste glace in punctul 10 pentru ca si asta are mai multe puncte in fuctie de ce vrei sa faci cu el. Cand e gata, il imparti in cescute mici si colorezi fiecare parte cu colorant alimentar. Sunt si magazine care au asa ceva dar mai mult lichid au . In acest caz daca pui lichid e posibil sa ti se subtieze compozitia si va trebui sa mai adaugi zahar dar asta vezi tu. Trebuie sa fie in punctul 10. Apoi iei cu o lingurita si torni usor in desen si cu o scobitoare intinzi uniform. Practic fata desenului e dupa ce intorci desenul asa ca nu iti fa probleme daca treci de linii. Doar ca un sfat incearca sa nu treci prea mult pentru ca s-ar putea sa ti se amestece culori daca nu apuca sa se intareasca. Dupa ce ai terminat desenul daca vrei poti sa ii faci un rotund din aceeai pasta de ce culoarevrei. Trebuie sa il lasi la uscat pana a doua zi ca daca nu nu il poti dezlipi si ti se rupe. Cand s-a intarit il pui pe tort cu hartia in sus apoi dezlipesti usor hartia . Nu o dezlipi inainte ca se rupe. Apoi cu frisca decorezi restul tortului . Daca pui desenul pe frisca in cateva ore o sa se inmoaie desenul dar nu o sa se strice. Daca il lasi de pe o zi pe alta , tot zaharul topit de la desen o sa intre in frisca si o sa para ca ai desenat frisca nimeni nu isi va da seama cum l-ai facut. Bafta. Mai multe informatii cu imagini ai aici http://al3xandra-miches.blogspot.com/2009/05/placa-cu-desen.html

Luciana 1

04.11.2009, 19:01

OOOKKKK...acum am inteles, multumesc mult...vai m-am pierdut printre bunatatile postate in blogul tau...ce inseamna sa ai talent=D>
si am jurat ca nu mai intru pe bucataras flamanda...ok, merg la bucatarie...multumesc inca o data!

sandytza 1

04.11.2009, 22:09

bafta Luciana

Oana 1

07.12.2009, 13:59

Lore, a expicat Sanditza in comentarii, putin mai sus, bafta!

sandytza 1

10.12.2009, 16:57

Gabri nu are nimic daca pui desenul cu fata in jos pe tort . Dar ca sa il pui cu fata in jos trebuie sa migalesti mai mult la umplut, ca sa nu depasesti liniile.... Iar ca sa il pui cu faa in jos, ar trebui sa il faci direct pe tort nu pe hartie. Pentru ca daca il pui pe hartie si vrei sa iei hartia inainte de a-l pune pe tor , risti sa ti se rupa. Eu am patit-o .

sandytza 1

10.12.2009, 16:58

Poate nu ai inteles tu cum se face cu hartia. Darprima data desenezi pe hartie , lasi sa se usuce apoi il intorc pe tort si iei hartia.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 13:26

perfect absolut perfect tia iesit

jolygina 1

16.08.2012, 00:40

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort de portocale si fistic