Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de MyFancyCake in Torturi, 5 Ian 2012 | 21713 vizualizari
Criss 1
Super! Am salvat reteta. Spune-mi te rog, ce diametru au foile?
danakarin 1
laborioasa, dar buna buna !
MyFancyCake 1
Salut Criss Foile au diametru de 24 cm.
Lorra 1
delicios !!!
mena29 1
Ce bine arataaaa!
lia maria 1
senzational
Anamaria7 1
incredibiiiiil!!!
Dana_Retetegg 1
yummmmi!
La Ancuta 1
excelent
xiusha 1
e suuuper delicios... din cl. II nu am mai mancat... dar si acum imi aduc aminte ce buna era... denumirea vine din rusa... il fac de ziua mea
ralu_ca 1
popadan093 1
Smantana e trecută la ingrediente pentru blat dar nu o vad la modul de preparare? Cum o încorporeaz?
popadan093: smantana se incorporeza inainte sa adugi faina. Scuze pentru omisiune.
Smantana este normala sau Smantana lichida pentru Frisca?
De asemenea vroiam sa mai întreb la ce temperatura se coc foile si daca putem sa batem cu mixerul oualele cu zaharul si apoi sa la punem la încălzit pe baie de abur mestecand cu telul ca in imagine ? Îmi cer scuze ca va cer atâtea detalii!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:07
ieri la 10:46
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Bucataras
MotanLaOale
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!