Tort Dobos

de diana_k in Torturi, 1 Feb 2012 | 41234 vizualizari

COMENTARII (47)

deyutzky 1

02.02.2012, 00:43

wwoooww...superbbb

mihaelar63 1

02.02.2012, 01:13

Sidy 1

02.02.2012, 07:06

MI-NU-NAT !!! Ce mult imi place Diana...

diana_k 1

02.02.2012, 07:42

va multumesc fetelor pentru voi

diana_k 1

02.02.2012, 07:44

cristinne "la crema ouale se pun intregi>?a dica eu foloseam la creme de acets gen numai galbenusul....merge si cu albusul?"

sigur ca da!!la crema asta se folosesc oua intregi, e foarte gustoasa.

Lau 1

02.02.2012, 07:58

superb si delicios

Panacris 1

02.02.2012, 08:46

Super de delicios! Reteta e la fel cacea din caietul bunicii mele!!!

Oana 1

02.02.2012, 09:54

Arata demential, super prezentarea si tortuletul e o minunatie!

Maria68 1

02.02.2012, 10:41

Super prezentare Super tortul

Dana_Retetegg 1

02.02.2012, 11:51

yummi ce bine arata

Criss 1

02.02.2012, 11:57

Superb, delicios, minunat!

Mihaela11_jo 1

02.02.2012, 17:46

Delicios si arata impecabil!

danakarin 1

02.02.2012, 18:17

Senzational !! Felicitari ! MAi ales pentru glazura

gaby_duceag 1

02.02.2012, 18:18

bravo! foarte, foarte fain!

mena29 1

02.02.2012, 18:47

Foarte frumos,felicitari!

deliciousflavours 1

02.02.2012, 21:43

Aaaaahhhhh, innebunesc dupa dobos, iar al tau arata senzational!!!!

Lorra 1

02.02.2012, 23:01

mmmmmmm.........bunnnnnn

diana_k 1

03.02.2012, 20:40

ma bucur foarte mult ca va place tortul meu.

Svetyca 1

07.02.2012, 13:21

tortul a iesit foarte bun .doar ca cand am pus ulei pe hartia de copt mi se lipeau toate.dp aia mama mia zis cai mai bine faina .e adevarat asta?astept raspuns

Svetyca 1

14.02.2012, 12:48

si carei raspunsul????????????????

babi5 1

25.06.2013, 09:31

Bun tare si multa migala

MOKUSKA 1

05.05.2014, 21:44

cam asa se face un dobos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos (mic)