Tort de iarna

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 10 Dec 2010 | 6258 vizualizari

COMENTARII (35)

eclerash 1

10.12.2010, 17:45

absolut superb!felicitari!

madi_marin 1

10.12.2010, 18:08

arata excelent.... minunat.....

mena29 1

10.12.2010, 20:06

diaconta 1

10.12.2010, 20:32

minunattttttttttttttt

mihaelar63 1

11.12.2010, 01:42

foarte bun , crema de lamaie !!!

Teo 1

11.12.2010, 22:23

creme fel de fel, cum sa nu-mi placa ?

MoliCook 1

15.12.2010, 21:58

direct la favorite

oana8by 1

30.12.2012, 11:30

cata faina trebuie la blat? nu scrie lucrul asta

oana8by 1

30.12.2012, 12:46

Sa mai intreb si cat zahar trebuie la crema de lamaie?! Daca imi iese tortul asta sunt chiar grozava, zau!

gaby_duceag 1

30.12.2012, 13:00

biza nu e online.
eu, din experienta mea cu blaturile, as zice sa adaugi faina pana capata o consistenta destul de ferma (scrie ca nu curge) deci ceva mai grosutza decat la chec dar nici tare ca la foi ce se intind cu sucitorul.
La crema la fel, as pune cam 150 gr zahar dar as gusta, si daca as considera ca mai trebuie as mai pune.
M-am bagat si eu ca musca, sper sa nu te superi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]