Tort de cafea

de Tuxedo in Torturi, 22 Dec 2013 | 16116 vizualizari

COMENTARII (24)

ela 1

22.12.2013, 22:08

Aurelia 07_07 1

22.12.2013, 22:13

Valclaudia 1

22.12.2013, 22:14

vreau sa incerc neaparat reteta asta! Cred ca-i excelent!

adasev12 1

22.12.2013, 22:24

exact pe gustul meu

Corinuta 1

22.12.2013, 22:25

Arata impecabil!

RuxyRux 1

22.12.2013, 22:41

Demential! Wow!

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 22:55

minunat tort

MotanLaOale 1

22.12.2013, 23:15

Tuxedo 1

22.12.2013, 23:55

multumesc Valclaudia, Corinuta, Rux, Iubitica mosului (ce dragutz ), vi-l daruiesc cu cea mai mare placere! este foarte, dar foarte, racoritor! nu am mancat niciodata un tort atat de repede, decat pe cel diplomat care este foarte usor! Puuup pe toti!

T I M E A 1

22.12.2013, 23:55

minunat tort

RuxyRux 1

22.12.2013, 23:58

Ti-am lasat mesaj la tortul Tuxedo...l-am preparat dar poate ca nu ai vazut ...l-am pus pe bucataras Minunat

Irina 1

23.12.2013, 00:27

wow, asta e pe gustul meu! il trec la favorite, sa-l fac si eu!

mihaelar63 1

23.12.2013, 00:32

SUper -tort

Tuxedo 1

23.12.2013, 03:26

am vazut Ruxi, ti-am lasat si eu mesaj la al tau. pup dulce!

babi5 1

23.12.2013, 06:08

botcrina 1

23.12.2013, 06:26

marcela1979 1

23.12.2013, 06:48

Xandrinne 1

23.12.2013, 07:26

Rocsi 1

23.12.2013, 10:15

Ce deliciu

mamaieelena 1

23.12.2013, 16:10

frumos si chiar gustos

diaconta 1

26.12.2013, 23:26

Karlitosro 1

05.01.2014, 20:36

Am o intrebare, la blat nu se foloseste si praf de copt sau bicarbonat ceva? Multumesc!
Arata superb si o sa incerc reteta cat de curand. Felicitari!

Tuxedo 1

06.01.2014, 02:46

Draga Karlitosro, acest blat este un blat clasic de pandispan, la care nu se foloseste niciodata praf de copt sau bicarbonat, pentru ca este un blat foarte pufos, cu cat bati mai mult ouale, albusurile in special, cu atat va iesi mai pufos, adica nu va avea nevoie de nici un agent de crestere! ! Succes si sa-mi spui cum a iesit!

dantes 1

28.10.2018, 14:03

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]