Tocanita de porc mistret

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2010 | 36378 vizualizari

COMENTARII (37)

nadina73 1

13.10.2010, 12:34

bunica razi va sa zica

nadina73 1

13.10.2010, 12:37

mai in magazine carne de vanat nu este,sau cel putin eu nu am vazut,dar e o carne tare rosie si un stil tare ciudat de a taia mistreti,cel putin mie asa mi sa parutda na e stilu lor si asta e .O sa caut poze cu turmele de porci sa vedeti cum i stiga (un fluier aparte)dimineata si seara si cum veneau de pe dealuri in turme ................nu se poate descrie sentimetu acela in cuvinte

nadina73 1

13.10.2010, 12:38

multumesc lacramioara

nadina73 1

13.10.2010, 12:39

mihaela63 e bine de retinut ce zici tudar daca nu am pregatit pana acum carne de mistret am cautat si eu pe net

nadina73 1

13.10.2010, 12:40

da corina e foparte adevarat c nu e asa de grasadar aveam asa o retinere,se vede si in poze cand am vazut carnea ............mai inchisa la culore si sange...........aveam asa o retinere.Acuna nu sincer o sa mai pregatesc daca o sa mai am ocaziamai am doar tocata si nu stiu cum sa o pregatesc,probabil in amestec cu cea de porc

adasev12 1

13.10.2010, 13:02

si eu cre credeam , nadina, ca ai fost la vanatoare...chiar vroiam sa te laud....hahaaha...glumesc , desigur...
am auzit si eu ca carnea de vanat este f buna, ...eu nu stiu ce sa zic, dar un fazan sau o prepelita sigur as gati...mistret....probabil....poate o caprioara tanara pt Dan al meu....

adasev12 1

13.10.2010, 13:03

acum f serios, 5 pt reteta ta.

nadina73 1

13.10.2010, 18:06

multumesc mult adaservesti dragutala vanat sincer mi-ar fi frica

lilik 1

13.10.2010, 20:41

f bun

kamy 1

13.10.2010, 22:33

5f

nadina73 1

14.10.2010, 01:22

lilik nu mai am dar te invit

nadina73 1

14.10.2010, 01:22

kamyesti draguta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan