Tocanita ardeleneasca cu ciuperci si carnati

de mihaelar63 in Porc, 26 Ian 2010 | 13984 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

26.01.2010, 13:44

imi ploua in gura , nu alta.... mai ales carnatii afumati sunt nebunie.....

Adinacarla 1

26.01.2010, 20:34

wow nu vrei sa ma infiezi...imi place tot ce gatesti...super felicitari

Bunica 1

26.01.2010, 20:35

Faci ce faci si mai faci o mancare cu carnati, Cu ce ne ploua in gura sa vezi inundatii peste Romania

Teo 1

26.01.2010, 23:35

asa e Bunico,ce pofta ne face MIHAELA!

mihaelar63 1

27.01.2010, 00:14

dupa cum am spus e sezonul carnatilor , parca toata lumea s-a inteles sa vina in vizita cu cate 1m de carnat , si eu credeti-ma nu-i pot refuza

mihaelar63 1

27.01.2010, 00:16

adinacarla te iau de suflet , eu fac supe si tu dulciuri , ce zici ?

Bunica 1

27.01.2010, 15:51

La voi se aduc carnatii in loc de flori ?

mihaelar63 1

27.01.2010, 16:16

cand se taie porcul se duce la rude sau apropiati ,, proaspata '' adica , sorici , ureche [ daca este ], cartabos , carnat , carne si sangerete cine face . regula nescrisa e sa-i platesti cu aceiasi moneda .de exemplu Andrei a fost la revelion la un coleg la tara ,bineinteles ca i-am pus in traista [ straita ],acum a venit Ionut la noi nu cu mana goala ci cu carnat afumat uscat , vin si jinars de prune .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi