Tiramisu reţetă originală

de Xandrinne in Dulciuri, 18 Oct 2015 | 7640 vizualizari

COMENTARII (13)

Adele 1

18.10.2015, 16:24

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 16:30

foarte bun si delicios!

mirela0911 1

18.10.2015, 17:00

Mmmm, cat e de bun!

Bya Ralu 1

18.10.2015, 17:18

delicios

Bucataras Medi 1

18.10.2015, 17:36

place!

Xandrinne 1

18.10.2015, 19:10

Rocsi 1

18.10.2015, 19:23

Sper ca mai ai o feliuta mica si pentru mine!

RuxyRux 1

18.10.2015, 22:20

Imi place mult cum arata...singura retinere o am la ouale crude...in rest de nota 20!

-Licurici- 1

19.10.2015, 08:21

Xandrinne 1

19.10.2015, 20:01

Multumesc tuturor!

Rux, eu folosesc oua proaspete, din batatura proprie; inainte de utilizare le spal.
Am facut, totusi, si eu, cu alta ocazie, crema pe baie de abur, tocmai pentru ca aveam aceeasi retinere fata de ouale crude. Citind pe blogul lui Adi Hadean despre tiramisu mi-am zis sa le incerc, chiar asa, crude. Zis si facut

RuxyRux 1

19.10.2015, 20:24

Xandrinne scumpo..si eu la fel folosesc oua deosebite ...insa sincer nu pot sa trec de oul crud oricat mi-as dori )) e ceva ce nu ma lasa )))....imbratisari...

- Andreea - 1

19.10.2015, 23:37

MotanLaOale 1

20.10.2015, 08:43

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]