Tempura cu creveti

de Brindusa in Fructe de mare, 23 Ian 2010 | 36429 vizualizari

COMENTARII (9)

PapaBun 1

23.01.2010, 16:33

Stiai insa ca Tempura este o specialitate portugheza importata mult mai tarziu de catre japonezi ?

Brindusa 1

23.01.2010, 23:26

reteta zilei? multumesc
si nici nu m-am muncit prea mult ca s-o fac!

Oana 1

24.01.2010, 22:45

Ce bine arataaaa

susu 1

24.02.2010, 15:58

Multumim pentru reteta Brandusa. Deliciosi

FlyingRoo 1

21.04.2010, 20:27

Brandusa, chef Tsai Ming recomanda folosirea sifonului (foarte rece evident) in locul apei, tocmai pentru ca tempura sa fie foarte delicata. Daca gasesti, incerca sa folosesti faina de orez, si in acest caz tempura capatand o delicatete deosebita.

FlyingRoo 1

21.04.2010, 20:33

Am uitat sa mentionez. Daca se foloseste faina de orez nici nu mai este necesara folosirea oului. Proportia este de 1 litru sifon la 6 cani (masuri) de faina de orez. (aprox 960 gr)

Brindusa 1

21.04.2010, 22:43

OK, daca gasesc faina de orez o sa incerc si asa.

adry88 1

09.05.2011, 20:39

papabundetot 1

22.12.2013, 09:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare