Tempura cu creveti

de Brindusa in Fructe de mare, 23 Ian 2010 | 36579 vizualizari

COMENTARII (9)

PapaBun 1

23.01.2010, 16:33

Stiai insa ca Tempura este o specialitate portugheza importata mult mai tarziu de catre japonezi ?

Brindusa 1

23.01.2010, 23:26

reteta zilei? multumesc
si nici nu m-am muncit prea mult ca s-o fac!

Oana 1

24.01.2010, 22:45

Ce bine arataaaa

susu 1

24.02.2010, 15:58

Multumim pentru reteta Brandusa. Deliciosi

FlyingRoo 1

21.04.2010, 20:27

Brandusa, chef Tsai Ming recomanda folosirea sifonului (foarte rece evident) in locul apei, tocmai pentru ca tempura sa fie foarte delicata. Daca gasesti, incerca sa folosesti faina de orez, si in acest caz tempura capatand o delicatete deosebita.

FlyingRoo 1

21.04.2010, 20:33

Am uitat sa mentionez. Daca se foloseste faina de orez nici nu mai este necesara folosirea oului. Proportia este de 1 litru sifon la 6 cani (masuri) de faina de orez. (aprox 960 gr)

Brindusa 1

21.04.2010, 22:43

OK, daca gasesc faina de orez o sa incerc si asa.

adry88 1

09.05.2011, 20:39

papabundetot 1

22.12.2013, 09:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu salata din cruditati de sezon