Tarta de ou si parmezan

de marcelas in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2010 | 5204 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

28.01.2010, 10:02

foarte interesanta tarta... bine ai venit in lumea bucatarasilor...

ala_oancea 1

28.01.2010, 11:29

Am facut si eu ceva de genul asta, oua rossini se numesc, dar fara pesmet si cu telemea in loc de parmezan. Foarte bun !

Bunica 1

28.01.2010, 11:43

Un aperitiv foarte gustos. Felicitari ! Bine ai vanit in randul bucatarasilor ! Galbenusurile nu le-ai pus ?

rivka 1

28.01.2010, 11:43

bunuta !

ala oancea tu esti fata??? eu am fost convinsa ca esti ....barbat! haha, si ce dragutza esti inca ai parul rosu .

ala_oancea 1

28.01.2010, 11:57

Ce tare ! Nu ... nu sunt barbat Si parul nu-i chiar rosu, e un saten mai deschis Nu se vede asa de bine in poza.

ala_oancea 1

28.01.2010, 12:00

Bunica, acolo sunt si galbenusurile, sunt ascunse sub parmezan. Eu am vazut trei

Miha 1

28.01.2010, 12:32

Bine ai venit Marcela!

cory 1

28.01.2010, 13:41

super tarta asta

Teo 1

28.01.2010, 22:33

Marcela ,ai grija ca echipa in care ai intrat se cam autoinvita la masa ! fii atenta ca suntem multi,gateste mai mult!

marcelas 1

31.01.2010, 08:34

Multumesc de aprecieri si primire! mai greu cu cititul mesajelor; busy cu alte proiecte pe langa bucatarie. O perioada mai agitata. Deci mii de scuze, daca nu ajung sa raspund la timp. Va pup pe toate!

marcelas 1

31.01.2010, 08:36

Miha si Ala, bine va reintalnesc! Ma bucur sa "bucataresc" alaturi de voi.

adry88 1

08.05.2011, 12:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida