Tarta cu ciocolata si capsuni

de laura_n in Prajituri, 19 Iun 2014 | 19201 vizualizari

COMENTARII (29)

Raluca57 1

23.06.2014, 14:47

Excelenta prajitura! gust divin, aspect de prima pagina. Am facut-o cu zmeura intr-o forma cu diametrul 21cm. Topping-ul nu mi s-a parut destul de inchegat cu 1 lingura amidon (parerea mea: nici nu avea cum sa inchege 900g fructe), am mai adaugat amidon, tot n-am fost multumita si am adaugat 1 plic gelatina. O voi repeta cu siguranta, ne-a placut mult. Raluca

laura_n 1

23.06.2014, 15:13

Buna Raluca, ma bucur ca ai incercat-o. Eu nu prea sunt fan amidon, gelatina, si folosesc rar si putin. Este adevarat, nu iese gelatinos toppingul, dar eu fac intai un sos din amidon si il torn apoi peste fructe, astfel isi pastreaza si prospetimea si gustul! Oricum, lasata la rece, se incheaga suficient cat sa nu curga, dar se poate adapta pentru gustul fiecaruia!

xana 1

28.06.2014, 11:25

Deosebita!

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]