Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri

de Panacris in Paste, 27 Mai 2013 | 3794 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

27.05.2013, 21:34

adnia 1

27.05.2013, 21:36

buuun!

portiadelumina 1

27.05.2013, 21:37

Cristina, deja experimentezi, văd eu, produsele din brânză de capră. E fain meniul tău, pe gustul meu adică.

Panacris 1

27.05.2013, 21:40

Mă bucur că vă place Sincer, m-a cucerit brânza de capră Mai am ceva surprize în tolbă Dar le las pe mâine/poimâine, că acum e cam târziu

Merisor 1

27.05.2013, 21:44

Ce idee mi-ai dat Cris!
Maine ma duc sa achizitionez branza ca si mie mi-a placut!

diaconta 1

27.05.2013, 21:45

cum am zis,interesanta combinatie

Panacris 1

27.05.2013, 22:00

Dia, mulțumesc!

Lavinia 1

27.05.2013, 22:01

Interesanta si delicioasa combinatie

Panacris 1

27.05.2013, 22:02

Meri, e cam scumpă, 200 g, cca.12 lei, dar cum spuneam ”se merită”, că doar nu mănânci zi de zi

La Ancuta 1

27.05.2013, 22:07

ce combinatie faina

Bya Ralu 1

27.05.2013, 22:21

super

MotanLaOale 1

27.05.2013, 22:37

Cris2711 1

27.05.2013, 23:40

ne-am dat pe Tagliatelle)imi plac

Constelatialeu 1

28.05.2013, 08:31

Iar branza....

_Alina_ 1

28.05.2013, 08:49

Da' ce pofta mi-ai facut. Ma duc sa cotrobai prin frigider dupa niste branzica de caprita.

simona72 1

29.05.2013, 22:43

Imi place tare mult!!!! Si la noi se fac taitei cu varza!!!

ionela2682 1

30.05.2013, 10:42

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 06:30

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pancetta dovlecel si Philadelphia