Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9583 vizualizari
Michelle 1
liana_geicu 1
interesant, dar de ce se numeste nemteasca? pentru ca galustele sunt fierte separat si ca sunt facute cu branza? Nu am mai auzit de varianta asta si cu branza...
pana_luminita 1
asa se numeste, am luat reteta de la o prietena , si nu am cerut prea multe explicatii:
am inteles, eram curioasa!
Bucataras Dragos 1
super! am sa incerc si eu!
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:25
ieri la 14:02
pe 09.05 la 09:58
pe 09.05 la 09:43
pe 09.05 la 09:26
6 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
vasimur
Rocsi
Isabel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Renataedina 1
andre3a 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!