Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9471 vizualizari
Michelle 1
liana_geicu 1
interesant, dar de ce se numeste nemteasca? pentru ca galustele sunt fierte separat si ca sunt facute cu branza? Nu am mai auzit de varianta asta si cu branza...
pana_luminita 1
asa se numeste, am luat reteta de la o prietena , si nu am cerut prea multe explicatii:
am inteles, eram curioasa!
Bucataras Dragos 1
super! am sa incerc si eu!
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:14
la 16:05
la 10:59
de Panacris 9
ieri la 19:55
ieri la 14:14
8 comentarii
7 comentarii
5 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
Andra_Constantinescu 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
claudiaO 1
RalucaIrina 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!