Tina, gusturile nu se discuta, asta-i clar! Si câte bordeie atâtea obiceiuri... În zona în care am copilărit si trăiesc eu supa este cu legume!!!! Pana și in supa clara de pasare se adauga legumele care au fiert întregi, doar ca se mai feliaza! După cum am găsit și în dex: supa = fiertura de carne, de legume sau de carne cu legume, uneori cu adaos de tăiței, fidea. N-am gasit nicăieri ca se scot legumele... Cat despre faptul ca n-am precizat ca aluatul de tăiței trebuie sa fie tare, as fi curioasa cum se pot face tăiței din aluat moale.. dar poate o exista vre-o metoda necunoscuta mie..
Și pana la urma fiecare gătește așa cum îi place lui sau familiei, iar eu n-am precizat nicăieri ca-i varianta originala!!! Așa ca iți mulțumesc ptr comentariu și te invit sa gătești așa cum îi place familiei tale, ptr mine si familia mea aceasta este SUPA de roșii!!!!