Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 12633 vizualizari

COMENTARII (33)

jolygina 1

14.08.2013, 01:13

Sidy 1

14.08.2013, 07:36

Cre3d ca a fost o nebunieeeee....Trebuie incercata reteta asta faina !

epurasha2bb 1

14.08.2013, 09:37

ce super arata!

oana_d 1

14.08.2013, 11:35

Vreau sa fac si eu, am niste dovlecei si tu mi-ai dat ideea. Cat cascaval trebuie? Ca ai uitat sa-l treci la ingrediente.

ela 1

14.08.2013, 17:23

150gr cascaval,oare cum am uitat

mihaela76 1

14.08.2013, 20:51

Wauuuuuu ce bun o sa fac si eu,dar chiar trebuie sa separ albusu de galbenus ca tare urasc asta

oana_d 1

15.08.2013, 07:37

Multumesc mult, Ela!

ela 1

15.08.2013, 13:53

Oana,nu te-am mai vazut pe aici...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]