Suberec (Placinta turceasca)

de Patricia Iordache in Porc, 17 Apr 2013 | 42151 vizualizari

COMENTARII (48)

portiadelumina 1

17.04.2013, 08:43

Mie îmi place carnea de oaie, la fel de mult ca cea de porc. Cred că au un gust minunat.

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 08:50

Da Padre, cand se termina postul

danakarin 1

17.04.2013, 08:52

ma bucur ca ai postat o reteta cu specific local. E pacat sa se piarda coloratura locala ! chiar am putea introduce o rubrica de retete cu specific local. Eu nici nu prea stiu ce se mananca la Cernavoda...Bravo !

Bucataras Monica 1

17.04.2013, 08:54

nu am mincat niciodata , cred ca sunt bune

Panacris 1

17.04.2013, 08:58

Foarte bune! Eu am mâncat prima oară în Turcia, întradevăr cu carne de oaie!

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:00

Danakarin, ar fi o idee minunata sa avem o astfel de rubrica - Preparate cu specific local - . Cred ca multi dintre noi nu stim ce se mananca in alte zone. Am copilarit primii 5 ani din viata in Bucovina si acolo sunt preparate minunate!
Monica...cand doresti, le poti incerca

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:00

Cris...

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:03

Grozav de bune...si eu le fac...dar dupa gustul meu doar cu branza...imi plac tare mult!

diaconta 1

17.04.2013, 09:06

Arata tare bine,dar nu stiu de ce am o retinere la umplutura de carne.Cred ca nu se "patrunde" suficient pentru gustul meu.Dar mi-ar placea cu branza spre exemplu.

simona72 1

17.04.2013, 09:10

Sunt ffff bune, am mincat,dar nu le-am facut eu niciodata...le voi incerca pe ale tale....

Bunica 1

17.04.2013, 09:10

Nu au de ce sa nu fie gustoase

_Alina_ 1

17.04.2013, 09:11

Cred ca-i tare buna!

Criss 1

17.04.2013, 09:11

Foarte faine. La mare am mancat.

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:13

Dia, sunt "patrunse" bine pentru ca stratul de carne este subtire
Fetelor...

gaby_duceag 1

17.04.2013, 09:17

Super, mă codiţă!
Cred că le voi testa.

MotanLaOale 1

17.04.2013, 09:20

bune bune

alba_zori 1

17.04.2013, 09:22

Interesant,cred ca sunt tare bune

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:35

Dia si eu faceam cu carne cu ani in urma dar intotdeauna o caleam cu ceapa inainte sa le umplu insa desigur depinde de gustul si alegerea fiecaruia

COSTEO 1

17.04.2013, 09:37

bunnnnnnnnnnnnnnnnnn

diaconta 1

17.04.2013, 09:40

Ruxy,exact asa fac si eu cand nu sunt convinsa ca se face si carnea atat de bine cat sa-mi placa

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:41

Gaby...ce-mi place cum mi-ai spus - Codita -
Fetelor...
Motanel, Costeo...

gaby_duceag 1

17.04.2013, 09:44

Aşa-mi spunea mie Cezar când aveam fro 18 ani şi umblam numai cu părul prins. Ieri mi l-am prins iar şi aşa încântată o fo fii-mea
Ea avea două, aşa ca tine şi io una

ps. aşa-ţi zic de acu

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:49

Ok gaby, sa-mi schimb si la profil? In loc de Patricia Iordache sa trec Codita?

deyutzky 1

17.04.2013, 10:06

ianculubita 1

17.04.2013, 10:57

de multe ori am auzit de suberec,nu stiam cum se face,acum am trecut-o la favorite si promit ca voi incerca si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si mozzarella