Strudel cu varza acra si carnat

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2012 | 4402 vizualizari

COMENTARII (23)

mirela0911 1

22.03.2012, 22:54

Interesant si cred ca bun!

Bya Ralu 1

22.03.2012, 22:58

ce bun e!

Lau 1

22.03.2012, 23:02

multumesc

T I M E A 1

22.03.2012, 23:50

ce bunatate!

Sim0na 1

23.03.2012, 07:42

Si eu am poftit la aceste strudel, la Sara pe blog. Arata foarte delicos si la tine!

Lau 1

23.03.2012, 07:58

multumesc

gaby_duceag 1

23.03.2012, 08:06

ce fain

Lau 1

23.03.2012, 08:20

multumesc

MotanLaOale 1

23.03.2012, 08:51

bun bun

deliciousflavours 1

23.03.2012, 09:30

Am vazut si eu reteta si mi-a placut si mie
Ti-a iesit f bine!

mamaieelena 1

23.03.2012, 09:33

bun bun rau

Miha 1

23.03.2012, 09:38

Lau... eu n-am inteles fraza de la inceput... "100 ml ulei amestecam cu cele 4 linguri de ulei si punem pe foc 1 min, pana se ingroasa putin" E corect asa?

Lau 1

23.03.2012, 09:59

da miha cu sosul format din ulei si faina ungem foaia si o impachetam

Miha 1

23.03.2012, 10:07

Pai cred ca ai scris ulei in loc de faina, nu?

Lau 1

23.03.2012, 10:20

am modificat

VERONICA2607 1

23.03.2012, 10:20

bun

Rocsi 1

23.03.2012, 10:39

mmm cat de bune or fi

Lau 1

23.03.2012, 11:06

Geanina87 1

23.03.2012, 11:33

Deja mi-e pofta

deyutzky 1

23.03.2012, 11:55

Lau 1

23.03.2012, 12:54

diana_k 1

23.03.2012, 21:37

bun,bun

Lau 1

24.03.2012, 09:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza acra cu spata de porc