Stiuca umpluta

de sasha in Peste, 17 Iun 2013 | 7252 vizualizari

COMENTARII (15)

sebirizescu 1

17.06.2013, 15:18

bun bun

Bya Ralu 1

17.06.2013, 15:19

hmmm vreau si eu

Angelina_Elena 1

17.06.2013, 15:20

ce bine arata!

sasha 1

17.06.2013, 15:22

multumesc

Dea_Dea 1

17.06.2013, 15:26

Ce bine arata!!

sasha 1

17.06.2013, 15:27

Panacris 1

17.06.2013, 15:42

Bun, bun! Nu am încercat niciodată să dezosez sau dezpieliţez vreun peşte! Mi se pare tare greu! Dar voi încerca metoda ta curând! Bravo!

sasha 1

17.06.2013, 15:48

nu e greu, trebuie doar sa urmezi pasii,si sa fii atenta sa nu pui prea multa compozitie, ca altfel crapa, toate ing mele , au fost ok, a mai ramas umplutura care am facut perisoare!

babi5 1

17.06.2013, 17:11

adry88 1

17.06.2013, 17:50

bun bun

jolygina 1

17.06.2013, 17:50

alilianaa 1

17.06.2013, 18:04

trebuie sa fie tare buna

Rocsi 1

17.06.2013, 19:19

MotanLaOale 1

17.06.2013, 20:08

_Alina_ 1

18.06.2013, 08:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]