Stiuca umpluta

de ianculubita in Peste, 10 Apr 2011 | 9687 vizualizari

COMENTARII (18)

kukibella 1

10.04.2011, 19:29

delicios

mihaelaM 1

10.04.2011, 19:33

bun bun

Ina 1

10.04.2011, 20:04

Cred ca-i foarte gustoasa!

ianculubita 1

10.04.2011, 20:12

Daca vi se pare greu procedeul de scos pielea,va dau un sfat;cu un facalet,se bate cu mare grija sa nu pocneasca pe ambele parti;veti observa ce usor se desprinde carnea ;succes!

RuxyRux 1

10.04.2011, 20:15

O bunatate!!!!

adasev12 1

10.04.2011, 21:02

interesant tre sa fie bun, imi place pestele

Lau 1

10.04.2011, 21:17

o bunatate

LUK 1

10.04.2011, 22:56

tre sa fie buna

Mihaela11_jo 1

11.04.2011, 08:59

Super
Ce frumos

MVMih 1

11.04.2011, 09:00

Suuuuper superrrr. Si daca nu va suparati...fac si eu doar o mica mentiune..."si eu am tocat carnea de stiuca si a iesit ca o pasta...daca dupa ce se scot oasele si se bate cu un satar din lemn...raman bucatele cat de cat mai ntregi de peste si e un strop mai gustos"....O zi buna. Saru'mana pentru masa.

divainbucatarie 1

11.04.2011, 09:09

mie imi place!

mamaieelena 1

11.04.2011, 09:28

Corinuta 1

11.04.2011, 11:41

vai! minunata!

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:11

pesteeee bun bun

lia maria 1

11.04.2011, 13:57

ce delicateta super bun

Anamaria7 1

11.04.2011, 17:57

ce door mi-e de peste arata delicios

ianculubita 1

11.04.2011, 18:23

Da,este adevarat Mih(banuiesc Mihaela) rezulta o pasta;este bine si propunerea ta,sau eu cateodata din comoditate,fierb cateva minute totul,apoi carnea dezosata,o maruntesc si iese la fel de buna; succes!

adry88 1

06.05.2011, 15:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ton si legume