Stiuca cu lamaie si rozmarin

de Panacris in Peste, 14 Mar 2011 | 11249 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

14.03.2011, 10:22

bun bun

DIANA B 1

14.03.2011, 10:34

deyutzky 1

14.03.2011, 10:34

La Ancuta 1

14.03.2011, 11:59

ce buuuunnnnn

MotanLaOale 1

14.03.2011, 12:04

pesteeee bun

divainbucatarie 1

14.03.2011, 12:20

la peste oricand...

mirela0911 1

14.03.2011, 19:15

tare bun

kamy 1

14.03.2011, 20:21

eu peste numai file dar arata f bine

LUK 1

14.03.2011, 23:13

Panacris 1

16.03.2011, 11:48

Stiuca nu prea are oase, doar sira spinarii

mamaieelena 1

17.03.2011, 00:43

hmmm ce buna este...

MVMih 1

25.03.2011, 09:34

E suficient numai 10 min? Oricum arata tare bine si mai ales ca este peste de pe la noi. Super.

Mitinita 1

25.03.2011, 09:50

super

DIANA B 1

25.03.2011, 10:10

@MVMih- la rece se lasa 10' , nu in cuptor

Panacris 1

02.04.2011, 18:36

E suficient 10 min la cuptor, doar e peste nu porc sau vita!!!

Panacris 1

02.04.2011, 18:37

Multumesc pentru aprecieri!!!

kukibella 1

02.04.2011, 18:54

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:42

Sper ca nu musca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman