Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine

de Satisfyyourcravings in Porc, 6 Apr 2014 | 5107 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

06.04.2014, 18:16

Valclaudia 1

06.04.2014, 18:16

arata tare bine!

Bunica 1

06.04.2014, 18:19

Bune preparatele cu gust dulce-picant!

Micutza Luana 1

06.04.2014, 18:20

ce bunatate

simona72 1

06.04.2014, 18:42

Nu mai am cuvinte

T I M E A 1

06.04.2014, 18:45

super

elucubratiiculinare 1

06.04.2014, 18:52

apetisant

deyutzky 1

06.04.2014, 19:17

like

Panacris 1

06.04.2014, 19:54

Bun,bun! Dar ce e bak choi ???

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 20:42

E o plantuta cu frunze verzi si tulpini mai groase care nu are cine stie ce gust. Eu o folosesc ca sa nu zic ca nu am pus si ceva verde in mancare. O folosesc la supe sau stir-fry.

Dana_Retetegg 1

06.04.2014, 22:30

Corinuta 1

06.04.2014, 23:28

ce fain arata!

Pushaa 1

07.04.2014, 13:08

simonacallas 1

07.04.2014, 18:09

Arata de-mi ploua in gura Bun tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc in stil chinezesc