Sorici in saramura

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2009 | 54804 vizualizari

COMENTARII (25)

Bunica 1

29.11.2009, 09:36

Soriciul pus in saramura este foarte fraged si poate fi mancat si de cei care nu au dintii foarte buni .

Teo 1

29.11.2009, 20:36

eu numai asa pasrez soriciul;din experienta mea pot sa va spun ca ,dupa ce am legat soriciul se torna apa fiarta peste el ,se lasa pana se raceste apoi ,se pune in borcan si se asaza saramura si usturoiul;de ce?pt.ca in apa fiarta isi lasa eventualele urme de sangesau dupa primele 2-3 zile aruncam prima saramura si preperam alta;am gresit odata,n-am oparit soriciul si saramura prinsese miros.

epurasha2bb 1

21.12.2010, 11:18

ce-mi mai place sa rod la sorici! buna reteta!

Laly 1

22.12.2010, 22:53

Sefu trebuie sa ai si purcel,daca vrei sorici nu?

xperyens 1

23.12.2010, 16:55

Pare foarte buna aceasta reteta, inca nu am incercat-o. Am o intrebare, se schimba gustul in aceste 3-4 zile, sau are ca scop doar fragezirea soriciului?

onuta 1

01.01.2011, 19:14

am aterizat tarziu dar la sorici ma bag mereu

jolygina 1

08.01.2011, 23:57

ador soriciu

elena1988 1

19.01.2011, 10:56

brunetica 1

22.12.2011, 15:19

iami

Sidy 1

21.12.2012, 07:26

Cred ca e minunata asa in saramura si cu usturoi

jolygina 1

21.12.2012, 08:29

vai ce pofta imi e

MonaMimi 1

21.12.2012, 09:46

ella 87 1

21.12.2012, 09:56

deliciuuuu

Bya Ralu 1

21.12.2012, 10:43

bun bun

AnyCostescu 1

21.12.2012, 11:07

Doralinda 1

21.12.2012, 14:48

Vreau si eu!!!

business 1

21.12.2012, 14:52

Si eu!!!..

mihaelar63 1

21.12.2012, 15:22

Vreau pentru ,, sotior'' sa fie bine dispus ca tare ii mai plac

Bunica 1

21.12.2012, 17:40

Serviti cu incredere ca e facut dupa reteta mea)))

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:32

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 09:07

imi place la nebunie soriciul

claudiaO 1

11.12.2013, 17:52

si eu tot asa il fac si e o bunatate

Geanina87 1

12.12.2013, 18:43

papabundetot 1

22.12.2013, 09:29

mmm ce bunatate!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua aspic cu sunca si legume