Somn in crusta de mustar Dijon

de Bucataras Medi in Peste, 30 Ian 2012 | 5296 vizualizari

COMENTARII (54)

Angelina_Elena 1

30.01.2012, 18:58

o bunatate

Miha 1

30.01.2012, 19:08

Ai facut si prajitura cand a fost Gabi la tine?

Ina 1

30.01.2012, 19:15

)) daca ai amintit de Gaby, nu trebuia sa mai zici sa nu cerem ))))

Ina 1

30.01.2012, 19:16

Tare bine arata, Medi'

RuxyRux 1

30.01.2012, 19:16

Arata fantastic Medi si pariez pe gustul deosebit la cat de priceputa te stiu in prepararea pestelui...bravo

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:19

ElenaDaria...........multumesc!

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:20

Da,Miha am facut ciocolata cu menta

Ina 1

30.01.2012, 19:28

after eight, nu?

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:33

daaaaaaaaaaaa,Inuco........after-ul alade tu nu ai mai apucat decat ambalajul

Lau 1

30.01.2012, 19:33

arata tare bine

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:34

Ruxy,pozelele nu sunt de cea mai buna calitate iar de gust sa-ti spuna Gaby daca a fost bun sa u nu.ce pot spune este ca Cezarului ia placut.

Ina 1

30.01.2012, 19:34

Parca mi-a gasit si mie una, ma', printre ambalaje

Ina 1

30.01.2012, 19:35

tot Gaby, ca eu nu gaseam decat hartii goale )))))

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:37

daaaaaaaaaaaaaaaa,asa este,,,,,,,,,ce frumoasa a fost intalnirea aia.cand mai vii in bucuresti Inuco?

mirela0911 1

30.01.2012, 19:43

Foarte bine arata!

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:52

multumesc,Mirela!

Rocsi 1

30.01.2012, 20:11

mamaieelena 1

30.01.2012, 20:19

oo ce apetisant..

gaby_duceag 1

30.01.2012, 20:57

peste
friptura
peste
friptura
o briosa
peste
friptura
budinca
friptura, friptura
peste
o alta briosa


cam asa, nu?)))))))))))

gaby_duceag 1

30.01.2012, 20:57

aaa, si chec, iarta-ma!! ))))

diaconta 1

30.01.2012, 20:58

da Gaby,ca asa se face tortul,in straturi

diaconta 1

30.01.2012, 20:58

Medi,pot sa dau like? ori te superi?

diaconta 1

30.01.2012, 21:00

la chec n-are reteta ca l-a luat de la magazinul de pantofi,in loc de sanuri

gaby_duceag 1

30.01.2012, 21:00

are postat acu' 4 ani )))))))))

diaconta 1

30.01.2012, 21:01

la ce expiraturi are,nici ala n-ar fi prea vechi
Gaby,ce crezi,ne mai lasa mult pe site??? io cre'ca nu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de ceapa