Silvoiţă (Magiun)

de lili in Dulceata / Gem, 11 Sep 2010 | 10204 vizualizari

COMENTARII (7)

Miha 1

11.09.2010, 23:19

nadina73 1

11.09.2010, 23:21

lili fara cuvintecred ca e minunata,nu trimiti si la pachet?pe bune felicitari si uite

Corinuta 1

11.09.2010, 23:26

jolygina 1

12.09.2010, 03:05

nu se foloseste deloc zahar ca eu nu am mai facut pana acum

Rocsi 1

12.09.2010, 12:27

ce imi place modul cum ai facut=o

lili 1

14.09.2010, 20:23

joligina nu am pus zahar deloc...doar vanilie si scortisoara.Miha, Nadina,Corina,Rocssi multumesc. Dupa ce am terminat de facut nu imi m-ai simteam mainile la cat am mestecat

elena1988 1

19.01.2011, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]