Scoverzi ca la Cervenia

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2014 | 28763 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

29.08.2014, 23:01

Ah,ce bune sunt!

Ela68 1

29.08.2014, 23:07

fierbinti si pufoase si care ingrasa.........si ce daca

Cris2711 1

29.08.2014, 23:09

Woooow,la favo cu ea

T I M E A 1

29.08.2014, 23:11

simona72 1

29.08.2014, 23:19

Ce bine le feci tu Ela!! Parca sunt mai bune de la tine!!

Ela68 1

29.08.2014, 23:38

hai mai Simo, asa zic si eu de gaby

mihaelar63 1

30.08.2014, 00:49

Ce bune sunt scoverzile Dar si dulceata de smochine as incerca

Valclaudia 1

30.08.2014, 07:05

sa stii ca pe-astea le voi incerca si eu. Arata tare bine!

Merisor 1

30.08.2014, 07:25

Daaaa si in zona noastra se fac!

victoria47 1

30.08.2014, 07:44

Sibunica mea le fåcea si mama si le fac si eu . Sunt grozave .

- Andreea - 1

30.08.2014, 09:56

La noi le facea bunica si noi le mancam

Constelatialeu 1

30.08.2014, 10:12

robert_b 1

30.08.2014, 10:14

alilianaa 1

30.08.2014, 11:32

ce bine arata~

Bunica 1

30.08.2014, 16:21

Da ce bune sunt cu mujdei de usturoi!

babi5 1

30.08.2014, 18:04

Ce-mi plac

Panacris 1

30.08.2014, 23:23

Super bune cu brânză, mai ales. Eu le spun langoși

Rocsi 1

31.08.2014, 14:06

Super bune mai sunt!

MotanLaOale 1

31.08.2014, 17:40

liana_geicu 1

08.09.2014, 22:56

La Tiganesti le spunem "turte", eu le prefer cu branza, dsar sunt bune si cu gem. Dulceata de smochine e cea mai buna, preferata mea!

Ela68 1

09.09.2014, 09:05

o, Liana, esti din zona

IonelBonda71 1

02.07.2019, 06:24

Stimata Ela69
Nu este prea multa apa? Poate a-ti vrut sa scrieti 250-300ml.

Ela68 1

02.07.2019, 08:23

IonelBonda71, mie imi plac scoverzile moi si pufoase, nu trebuie sa iasa precum aluatul de paine. Probabil a intrat mai multa apa deoarece am folosit faina Grania, care este foarte fin macinata si necesita mai multa apa. Intotdeauna exista factori care influenteaza un aluat cu faina. Cand stim exact tipul de faina, atunci putem spune cu exactitate cantitatea de apa pe care trebuie sa o folosim, altfel, intervine si experienta. Daca vi se pare multa, puneti mai putina si adaugati ulterior pentru a obtine un aluat molcut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hai sa mancam ROMANESTE: Scovergi din Lunca Dunarii