Schiacciata ripiena

de Geanina87 in Pizza, 23 Noi 2012 | 11243 vizualizari

COMENTARII (39)

Geanina87 1

23.11.2012, 22:51

Dia LiliK

Raluca57 1

24.11.2012, 12:59

Ce bunatate!! de ce zici, arata grozav!! azi o incerc. Raluca

Geanina87 1

24.11.2012, 13:59

Multumesc,Raluca.Sa-mi spui daca ti-a placut.Mie si sotului ne-a placut enorm

mamaieelena 1

24.11.2012, 19:53

place mult

Geanina87 1

24.11.2012, 20:12

Ma bucur,Mamaieelena

epurasha2bb 1

26.11.2012, 13:23

mi mi se pare ca arata foarte bine! si imi place reteta ! bravo!chiar e de incercat!

Geanina87 1

26.11.2012, 15:23

Multumesc

Panacris 1

04.12.2012, 08:10

Savuroasa!

Geanina87 1

04.12.2012, 11:59

- Andreea - 1

04.12.2012, 16:05

tare buna

adasev12 1

04.12.2012, 21:42

schiacciata nu se prea poate traduce exact...in italiana ar insemna zdrobit, pisat...ripiena, normal inseamna umpluta...deci ...mai bine pastram titlul original....

in alta ordine de idei,...e super buna schiacciata, si a ta la fel

Geanina87 1

04.12.2012, 22:59

Stiam ce inseamna schiacciata si ripiena,dar eu incercam doar sa adaptez oarecum titlul in limba romana,pentru a nu mai avea probleme

purliv 1

07.12.2012, 00:32

am facut, este superb! de la aluatul fraged, crocant si aromat pana la explozia de gusturi din interior - se formeaza un sos din sucul legumelor, aroma carnii si textura parmezanului - placerea gustativa te copleseste.

Felicitari!

recomand folosirea cartofului fiert in locul fulgilor (prea multi aditivi alimentari), folosirea parmezanului ca si branza, si a continutului unui carnat de casa afumat (cat mai traditional) ca aport de carne la aceasta reteta

Geanina87 1

07.12.2012, 09:39

Ma bucur tare mult ca ai incercat reteta.Si eu am fost,la randul meu, foarte incantata.Multumesc pentru recomandare.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]