Savarine cu pesmet

de Criss in Prajituri, 3 Dec 2010 | 23970 vizualizari

COMENTARII (34)

Criss 1

15.03.2011, 16:07

kamy 1

15.03.2011, 17:00

cate buc ies din cant.astea?si eu am forma de briose

Criss 1

17.03.2011, 11:09

Scuze, n-am vazut intrebarea.
Ies 15-16 bucati din cantitatile date.

kamy 1

17.03.2011, 11:10

aoleu...si forma are 12 ce fac,criss?

Criss 1

17.03.2011, 11:11

Nu e nicio problema. Si eu am doua tavi de 6. Pun in doua serii la cuptor. Nu se intampla absolut nimic cu compozitia de savarine.

kamy 1

17.03.2011, 11:16

ok...ms criss puuup

Criss 1

17.03.2011, 11:26

mirela_chicago 1

12.07.2011, 05:57

HI CRISS , LA RETETA AM VAZUT CA SE BAT ALBUSURILE SPUMA , DAR GALBENUSURILE NU S E MAI PUN IN CMPOZITIE ??/ MULTUMESC

Criss 1

21.07.2011, 10:21

Mirela, imi cer scuze pentru ca iti raspund cu intarziere, insa am fost plecata in concediu. Ba da, se adauga si galbenusurile. Am uitat sa scriu eu, insa se pun si galbenusurile.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]