Sardine la cuptor

de Bunica in Peste, 18 Oct 2009 | 25184 vizualizari

COMENTARII (12)

PapaBun 1

18.10.2009, 15:10

Sardinele sint superdelicioase, eu le prefer insa mereu la grill sau la plita incinsa, imbalsamate in timpul frigerii cu ulei de masline, usturoi si patrunjel pisat iar la final cu un vint de sare grunjoasa de mare, mama-mama.
Sardinele din Bucuresti sint din Franta sau de unde le aduc? Ca in Irlanda tot din Franta sint, insa uneori mai aduc si din Anglia.
La multe retete!

Oana 1

18.10.2009, 16:49

Bravo, Buni La cat mai multe retete gustoase! Arata suuuper sardinele

rivka 1

18.10.2009, 17:34

Arata super as putea trai numai cu asa ceva....Cu ce le-ati mancat?
Ce ati servit langa?

Miha 1

18.10.2009, 18:20

Felicitari Bunica! La cat mai multe retete delicioase!

luminita20_2006 1

19.10.2009, 11:13

arata f bine

Bunica 1

19.10.2009, 13:07

Sunt foarte gustoase !Le-am mancat cu paine calda. Multumesc pentru aprecieri !

Bunica 1

20.10.2009, 17:25

PapaBun sardinele au fost frantuzesti. Nu am inteles cum le imbalsamezi in timpul frigerii ?

Teo 1

31.10.2009, 20:56

Cea mai delicioasa reteta cu peste preparata de Bunica a fost cea cu pestele prajit asezat in borcan si pus peste el o saramura cu apa si otet. Se intampla odata, de "Florii". Mi-a placut atat de mult gustul si mirosul incat parca il simt si acum. Am dat reteta mai departe si la fel de impresionata a fost si colega mea!
De atunci toata familia mea este innebunita dupa pestele preparat astfel

nadina73 1

19.08.2010, 23:46

super ce sa mai zic bunicasi 5 f si la favo

vero_closca 1

19.09.2010, 23:15

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:32

imi plac sardinele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sardine in aluat de bere