Salam de biscuiti reteta

de vero_closca in Prajituri, 30 Mar 2010 | 20068 vizualizari

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.03.2010, 11:04

Teo 1

30.03.2010, 12:15

adevarat salam!

nadina73 1

30.03.2010, 20:05

foarte bun

Oana 1

30.03.2010, 20:29

Nutelistul 1

11.04.2010, 00:29

Foarte bun, insa puteai folosi un pachet de Unt in loc de Margarina care este total toxica pentru organism, in plus riscul de ingrasare este mult mai mare din aceasta cauza.
Acelas gust super il va avea si cu Unt.

vero_closca 1

11.04.2010, 12:14

o sa incerc si cu unt...dar in post???

crss2099 1

07.11.2010, 01:31

COSMAR DE RETETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am facut aceasta reteta si compozitia era ffff uscata si sfaramicioasa, de fapt nu se putea lega deloc. De aceea am mai pus inca o cana de lapte caldut si apoi inca o cana; in total am pus 3 cani de lapte in loc de 1. Rezultatul final este ceva extrem de uscacios si deloc dulce. O porcarie de reteta, tare sunt curioasa cum a putut sa iasa buna altora. In plus ati uitat sa spuneti unde se pune faina (in lapte sau in direct in compozitie).

vero_closca 1

17.11.2010, 10:16

care faina,crss2099???????????????? ce reteta ai pregatit tu? mai incearca o data si o sa iasa bine...toti rautaciosii intra pe bucataras si comenteaza...in ce se transforma acest minunat loc???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu jeleu