Rulouri festive

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 18415 vizualizari

COMENTARII (8)

Sidy 1

18.03.2010, 06:11

Si papam dovlecelul asa....crud ?

Bucataras 1

18.03.2010, 07:11

pare crud in foto, dar Sanda scrie ca-l fierbe citeva minute

silvi0ara 1

18.03.2010, 10:42

Imi place cum arata,cred ca sunt tare buni.

Bunica 1

18.03.2010, 14:41

Am vazut si eu reteta si m-a atras, dar nu m-am invrednicit sa o fac. Ma bucur mult ca cuneva a fost mai vrednic si incercat-o.

Brindusa 1

18.03.2010, 21:09

mi-ai luat-o inainte!Am vazut si eu reteta si mi-a placut mult. Bravo

adnas54 1

20.03.2010, 16:39

Dragele mele sa stiti ca se fac foarte usor si sunt de efect. Daca le faceti cu somon ca-n revista, efectu va fi mai mare.
Va sarut pe toate. Sanda

Oana 1

30.03.2010, 20:53

Mmm, le stiu si eu, cred ca sunt delicioase De mult vreau sa le fac, poate de Paste . Daa, cu somon si crema de branza

elena1988 1

22.03.2011, 15:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]