Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 17917 vizualizari
Sidy 1
Si papam dovlecelul asa....crud ?
Bucataras 1
pare crud in foto, dar Sanda scrie ca-l fierbe citeva minute
silvi0ara 1
Imi place cum arata,cred ca sunt tare buni.
Bunica 1
Am vazut si eu reteta si m-a atras, dar nu m-am invrednicit sa o fac. Ma bucur mult ca cuneva a fost mai vrednic si incercat-o.
Brindusa 1
mi-ai luat-o inainte!Am vazut si eu reteta si mi-a placut mult. Bravo
adnas54 1
Dragele mele sa stiti ca se fac foarte usor si sunt de efect. Daca le faceti cu somon ca-n revista, efectu va fi mai mare. Va sarut pe toate. Sanda
Oana 1
Mmm, le stiu si eu, cred ca sunt delicioase De mult vreau sa le fac, poate de Paste . Daa, cu somon si crema de branza
elena1988 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 13:24
la 10:52
de bucatarasa 1
pe 30.11 la 18:08
pe 30.11 la 18:00
de RODIMUR 8
pe 30.11 la 17:53
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!