Rosii umplute cu ton si sardine, in stil mediteranean

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2016 | 3669 vizualizari

COMENTARII (33)

Bucataras Medi 1

18.08.2016, 19:36

Ce bine suna reteta,ce frumos arata preparatul si ce bun o fi!

simona72 1

18.08.2016, 19:40

Ce idee faina!

Meea 1

18.08.2016, 19:51

yaamy 😂😂

RuxyRux 1

18.08.2016, 20:10

Arata grozav...pana la urma cred ca vei incepe sa papi peste Rocsi scumpo!

MotanLaOale 1

18.08.2016, 20:39

bune bune

Gherca Daniela 1

18.08.2016, 20:40

Catalina L 1

18.08.2016, 20:49

foarte bune

Rocsi 1

18.08.2016, 20:55

Multumesc mult, Medi

Rocsi 1

18.08.2016, 20:56

Simona, iti multumesc

Rocsi 1

18.08.2016, 20:56

Multumesc Meea

Rocsi 1

18.08.2016, 20:56

Ruxy, nici o sansa ))

Rocsi 1

18.08.2016, 20:56

Vladimir, multumesc

Rocsi 1

18.08.2016, 20:56

Daniela

Rocsi 1

18.08.2016, 20:56

Multumesc Catalina

Rahela Velicu 1

18.08.2016, 22:29

diaconta 1

18.08.2016, 22:39

toata lumea face peste

Andra_Constantinescu 1

18.08.2016, 22:49

Mmm...bune

Bya Ralu 1

18.08.2016, 23:22

super

miki_a 1

18.08.2016, 23:35

Imi plac!

elucubratiiculinare 1

21.08.2016, 15:35

ce idee super

Merisor 1

24.08.2016, 07:06

Cat de bine suna! Imi place ce ai pus acolo!

Rahela Velicu 1

25.08.2016, 09:40

Rocsi 1

27.08.2016, 20:32

Rahela

Rocsi 1

27.08.2016, 20:33

Dia, eu am noroc ca mananca ai mei, ca eu nu mananc deloc!

Rocsi 1

27.08.2016, 20:33

Multumesc Andra

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu peste