Reteta de preparare a papanasilor

de Michelle in Prajituri, 19 Mar 2010 | 22846 vizualizari

COMENTARII (9)

nadina73 1

20.03.2010, 01:01

sant grozavi de buni ,mama ne facea tare multi ,insa eu aici nu pot sa fac ca nu am branza de vaca ca la noi,este ceva dar nu ies asa buni ca la mama acasa,arat grozav de bine ,felicitari

Michelle 1

20.03.2010, 01:13

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:14

Foarte bine arata....................ce asi vrea si eu macar unu...............

Georgia 1

23.03.2010, 15:57

Si la noi in familie sunt papanasii favoriti, mai ales ai baiatului meu. Daca i-as face in fiecare zi, nu s-ar supara.
Numai ca nu stiam ca in apa in care fierb papanasii se poate pune si rom!

Michelle 1

23.03.2010, 20:31

daca pui rom le da un gust mult mai bun..

mariac 1

26.03.2010, 15:23

imi plac la nebunie si nepotilor mei la fel

elena1988 1

02.02.2011, 16:31

feliciacristea46 1

06.03.2013, 16:43

vai de cand nu am mai mancat, tre. sa fac si eu, ca asa facea mama ptr. noi !

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 18:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu aluat fraged si merisoare