Reteta de bors de cartofi si sfecla, asa cum se face in Bucovina

de RODIMUR in Ciorbe, 7 Dec 2017 | 19611 vizualizari

COMENTARII (29)

-Licurici- 1

15.12.2017, 17:28

Imi place!

RODIMUR 1

15.12.2017, 19:36

Mulțumesc frumos, Licurici!

gerdan 1

18.01.2018, 14:31

sflecla rosie cruda nu dau pe razatoare.
Pentru un bors bun pun doua sfecle potrivite separat la fier cu tot cu coaja ,dupa ce au fiert bine le las la racit si dupa le-am decojit una o dau pe razatoare si una tai felii potrivit de groase ( 1 cm ) grosime si le pun la fiert, in sfecla razaluita pun 1-2 linguri de otet din vin si 1/2 lingura de sare.Amestec bine,las 5 minute sa se macareze si dupa aceea pun in oala cu bors la fiert .De ce ? pentru ca sfecla fiarta in coaja isi pastraza culoarea si dispare gustul de sfecla cruda.De inacrit tot cu bors de putina ( de casa ) si obtional se pune smantana si se poate servi si cu ardel iute

RODIMUR 1

18.01.2018, 14:51

Gerdan, nici într-un caz n-aș pune oțet de vin, de vreme ce pun borș! Rețeta ta este strict personală, poți s-o faci în continure așa cum îți place, dar dacă ai citi și altele de pe net, ai vedea că seamănă mult mai mult cu a mea, nu cu a ta. Sorry...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei