Ravioli - Coltunasi chinezesti cu praz

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 5859 vizualizari

COMENTARII (14)

Cris2711 1

19.03.2015, 20:23

si mie imi plac

Adele 1

19.03.2015, 20:23

ador bucataria chinezeasca

Catalina L 1

19.03.2015, 20:27

si eu sunt mare fan....

Ksenya 1

19.03.2015, 20:38

am mancat si eu sunt deliciosi.Ei ii fac in site speciale supraetajate, in aburi.Asa e. un intreg ritual coltunasii la ei.Ai tai au iesit foarte bine.

Bya Ralu 1

19.03.2015, 20:48

ce fain arata

monik80 1

19.03.2015, 21:02

buni

MotanLaOale 1

19.03.2015, 21:11

reisnaor_2006 1

19.03.2015, 22:34

miki_a 1

19.03.2015, 23:36

pentru reusita! arata foarte bine, ingredientele se potrivesc perfect! Fara cuvinte, bravo!

dantes 1

20.03.2015, 08:18

super!

mirela0911 1

20.03.2015, 08:39

_Alina_ 1

20.03.2015, 10:38

Sunt grozavi! Si eu am facut, doar ca in varianta de post.

MOKUSKA 1

20.03.2015, 11:30

monik80 1

20.03.2015, 13:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de oaie si de vaca