Fiecare casa cred ca are reteta proprie...depinde de obisnuinta si gust Sunt foarte bune si ale tale Eu le fac din ciolan, adidas si limba de porc(pentru carnea macra), toate proaspete Nu pun afumatura ca-mi este rau..deci cum spuneam, dupa preferinte...
Arata grozav....afumatura oricum punem destula la sarmale...asa ca nu-i bai ....piftia mamei are mereu grasime....si mie sincer nu-mi place chiar daca o dau deoparte...ea spune mereu sa o strang si sa o intorc...insa mie tot asa clara imi place ca si a ta....dar deh fiecare casa cu reteta proprie!
Piftia/racitura este unul din felurile mele preferate. O prefer de curcan dar nu o refuz nici pe cea de porc. Anul acesta am facut si de porc si de curcan Arata grozav.
Ruxy, stiu cum e cu grasimea, am vazut si eu asa, degeaba o strangeam pe deasupra ca tot nu puteam sa mananc! Vorba ta, fiecare casa cu reteta ei! Multumesc de apreciere!