Pulpa de miel gatita la 140 de grade

de Sylvia in Oaie, 2 Mai 2016 | 13369 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

02.05.2016, 21:24

o minunatie!!!!

Andra_Constantinescu 1

02.05.2016, 21:29

Arata tare bine!

mirela0911 1

02.05.2016, 21:48

Cât de buna o fi fost!

Bya Ralu 1

02.05.2016, 21:54

Sylvia 1

02.05.2016, 22:07

ma bucur ca va place

Moni_alex 1

02.05.2016, 22:22

Ce buna!

Satisfyyourcravings 1

02.05.2016, 22:24

Cred ca e delicioasa!

RuxyRux 1

02.05.2016, 22:47

Ca sa mai spun! Arata de revista! Sunt sigura ca ti-a iesit mai mult decat perfecta! Esti o gospodina desavarsita!

Geanina87 1

03.05.2016, 08:26

simona72 1

03.05.2016, 09:32

Nu stiam de treaba cu coptul in doua etape. Din cauza serviciului nu am apucat sa mananc friptura gatita de mine. In prima zi am mancat la mama, friptura mea statea la marinat, seara i-am dat un foc 150 grade 3 ore, apoi a stat o noapte la frigider, iar azi urmeaza partea a doua...voi vedea rezultatul

AndrutzaP 1

03.05.2016, 09:40

diaconta 1

03.05.2016, 10:22

Interesant modul de gatire.
Imi inchipui ce frageda o fi fost asa,marinata si gatita lent.

anca_rm 1

03.05.2016, 10:52

ce interesant , de tinut minte si pus in practica

mena29 1

03.05.2016, 10:55

Sunt convinsa ca a fost foarte gustoasa!

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:20

foarte gustoasa!

marcela1979 1

03.05.2016, 11:57

foarte buna

miki_a 1

03.05.2016, 14:23

Ce pulpita rumenita! De retinut modul de gatire lenta!

Rocsi 1

03.05.2016, 19:25

Arata tare bine!

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:57

Am admirat pulpita de cateva ori . Am citit reteta . Am salivat . Am pus-o la favorite . Cum de n-am lasat un coment pana acum ? Of -of Felicitari si multumiri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de ied