Pui umplut cu ciuperci pe capac

de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 4681 vizualizari

COMENTARII (10)

Brindusa 1

23.03.2010, 20:34

Stai asa ca n-am inteles. Pun puiul intr-un caston, castronul il pun capac la o cratita cu apa si totul merge bagat in cuptor?

ionix 1

23.03.2010, 21:09

exact fara ulei... fara nimic... puiul lasa foaaaaarte multa grasime, din pacate

Dana Cristea - pusikmea 1

23.03.2010, 21:53

da, si eu fac asa, iese super fraged

ionix 1

23.03.2010, 22:00

asa-i... si daca-l lasi putin mai mult se face crocant prin unele parti, cat sa satisfaci toate gurile

Brindusa 1

23.03.2010, 22:22

ok, acum am inteles.

nadina73 1

24.03.2010, 13:26

felicitari super bun

ionix 1

24.03.2010, 18:48

mersic Nadina... @Brindusa...

Rocsi 1

24.03.2010, 21:57

madi_marin 1

26.03.2010, 12:53

eu am facut pui la capac doar pe bucatele, nu am incercat niciodata intreg si cu atat mai putin umplut.....dar cu siguranta o sa fac si eu dupa reteta ta cat de curand.....

ionix 1

26.03.2010, 20:44

eu fac pe capac mai multe... imi place pt ca se fac in suc propriu fara a adauga ulei sau apa... sa incerci si reteta asta... poate o sa-ti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui