Pui Tikka Masala

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2011 | 6392 vizualizari

COMENTARII (16)

aziz 1

26.03.2011, 08:56

Ina 1

26.03.2011, 09:04

Interesanta mixtura cu iaurt , e de retinut!

matilda 1

26.03.2011, 09:10

Mitinita 1

26.03.2011, 09:51

DIANA B 1

26.03.2011, 09:54

Super tare reteta ... dar acea mixtura , poate da unora mari ,,batai de cap" , a se citi stomac ( am facut cateva indigestii de la usturoi cu iaurt , pffffffff )
Am o nelamurire : de ce-i tot zice ,,marinada" ? cred ca voi consulta DEX
Toata admiratia ptr detalierea frumoasa a retetei

RuxyRux 1

26.03.2011, 10:10

Imi plac mult rosiile Cirio, le folosesc de ani de zile in diverse forme, de fiecare data le aleg din multitudinea de produse de la raft reteta este deosebita, ingredientele alese cu grija, prezentarea lui Radu exceptionala, intr-un cuvant...PERFECT!!!!

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:22

divainbucatarie 1

26.03.2011, 10:22

Eu gatesc doar cu Cirio...

silvi0ara 1

26.03.2011, 11:20

Bun,bun.

Lau 1

26.03.2011, 15:24

bunn

DIANA B 1

26.03.2011, 15:39

Am revenit cu scuzele de rigoare ... mda , corect este marinada si nu marinata ... incepand de azi , mi-am insusit termenul corect ... deci e real ,, omul cat traieste invata "

MotanLaOale 1

26.03.2011, 21:19

LUK 1

26.03.2011, 23:18

o da

kamy 1

27.03.2011, 19:09

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:21

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curry-ul de azi: cu dovlecel