Pui rustic cu cartofi , la vas roman

de Sidy in Pui, 8 Sep 2010 | 8594 vizualizari

COMENTARII (20)

Julie 1

08.09.2010, 08:16

La pranz ne mutam la tine!

yafa 1

08.09.2010, 09:07

Ce fripturica buna, vin si eu la pranz

gaby_duceag 1

08.09.2010, 09:08

yafa, vin cu tine. trebuie neaparat sa achizitionez si io un vas de asta

ionix 1

08.09.2010, 09:15

eu iau la pachet... nu vreau sa-i gatesc sotului azi

Rocsi 1

08.09.2010, 11:16

mama mama bine mai arata

ana 1

08.09.2010, 11:19

ce bunatate ai facut!

Laly 1

08.09.2010, 11:22

am ajuns si eu la o pulpita

silvi0ara 1

08.09.2010, 12:03

Mai ai?ca vin si eu ca tare bine arata.

mena29 1

08.09.2010, 12:23

Sper ca nu am ajuns prea tarziu si mai este friptura si pentru mine

Sidy 1

08.09.2010, 17:33

Desi am facut doar cateva pulpe doar...le tai marunt sa ajunga la fiecare !!!Asa ca ...serviti-va va rog frumos

nadina73 1

08.09.2010, 18:48

asa deci mi-e mi-ai pastrat?sper ca nu le-a mancat zugravisuper deci

Sidy 1

08.09.2010, 19:20

Nu ma mai necaji Nadina cu zugravii....
Daca ai vedea cum arata strada sapata si brazdata de 5 firme care s-au hotarat sa-si schimbe toate tevile ...Si pe 15-20 trebuie sa ma mut. Dar cum ? Cu mobila in brate ?

Bunica 1

08.09.2010, 20:27

Da sunt si legume, nu numai pulpite !" Ia si zemsoara finisoara "- un banc referitor la nasa ( gabita)si fina

Corinuta 1

09.09.2010, 00:13

ela 1

09.09.2010, 00:14

ce bine arata.....

roberth 1

27.08.2012, 20:54

Daca bagati vasul roman in cuptorul incins se sparge. Garantat. Deci, pana la urma cum se face?

Sidy 1

28.08.2012, 08:39

Il ti in apa prima data macar 30 de minute, apoi poti sa-l pui in cuptorul incins ca nu are nimic !!!Garantat....

andreea_angelo 1

14.11.2012, 19:57

in apa rece sau in apa calda tre sa tii vasu inainte???

diaconta 1

14.11.2012, 20:01

Andreea,in apa rece,iar cand se folosesc vase de lut sau ceramice,acestea se pun in cuptorul caldut,nu fierbinte.

Sidy 1

15.11.2012, 08:10

In apa rece il tin si il bag apoi in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade...
Asa il folosesc de vreo 3 ani si sunt tare multumita de el....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii