Pui lipicios cu lamaie

de Lia_ in Pui, 7 Oct 2014 | 4959 vizualizari

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

07.10.2014, 11:54

Adica o sa ne lingem degetele?

portiadelumina 1

07.10.2014, 11:58

Trei linguri de miere chiar nu e mult. N-am văzut pătrujelul (decorul)
Teoretic doar apa rece (foarte rece)ar trebui să păstreze culoare verde a păstăilor de fasole, că menţionai acest lucru la final.
Altfel, cum ştii

Adele 1

07.10.2014, 12:02

Super

simona72 1

07.10.2014, 12:05

Imi place puiul cu lamaie, iar in combinatia asta este grozav!! Cat despre tips, eu stiu ca se pune fasolea direct peste cuburi de gheata , dar sincer nu am probat niciodata

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 12:08

o sa ne lingem degetele? delicios atunci

babi5 1

07.10.2014, 12:10

Imi place tsre

babi5 1

07.10.2014, 12:11

Tare scuze

Merisor 1

07.10.2014, 12:16

Eu nu am inteles penultima fraza
In rest e super!

Mitinita 1

07.10.2014, 12:25

cum arata

diaconta 1

07.10.2014, 12:47

ia sa ne lipim si noi de ele

kukibella 1

07.10.2014, 13:11

Pushaa 1

07.10.2014, 13:20

- Andreea - 1

07.10.2014, 15:23

Bya Ralu 1

07.10.2014, 15:24

legumele dupa ce le fierbi se pun in apa rece sau gheata,eu asa stiu

Bunica 1

07.10.2014, 16:36

Bun rau!

MotanLaOale 1

07.10.2014, 20:27

bun bun

Rocsi 1

07.10.2014, 21:06

Lia_ 1

08.10.2014, 09:39

MULTUMESC PT COMENTARII SI EXPLICATIA LA TIPS...

da, Bya, asa imi imaginam

Cleme da, da...

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 14:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]