Primul meu''bulion'' de casa

de gaby_gabytza in Bulion, 14 Sep 2011 | 4943 vizualizari

COMENTARII (13)

kamy 1

14.09.2011, 13:59

bun si asta la iarna dar de ce ai pus si bulion de cumparat??

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:04

ca sa fie mai dulce si sa dea spre culoarea si gustul lui

Lau 1

14.09.2011, 14:14

MotanLaOale 1

14.09.2011, 14:15

Rocsi 1

14.09.2011, 15:13

iese foarte bine si fara sa pui bulion cumparat..toate au un inceput

aziz 1

14.09.2011, 18:01

harnicuta de ea!!!!

diaconta 1

14.09.2011, 18:04

ti-a iesit frumos,dar chiar e pacat sa-i adaugi bulion cumparat,rosiile sunt atat de bune

Bunica 1

14.09.2011, 21:20

Intentia conteaza ! Daca puneai gogosar sau ardei capia avea o culoare rosie ca focul si.....fiert mai mult ,nu trebuie sa mai pui conservant Eu fac de ani de zile fara conservant....il fac in septembrie si am pana in mai-iunie

alinutzika 1

14.09.2011, 22:52

esti tare harnica

adry88 1

14.09.2011, 22:52

foarte bun

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 10:00

multumesc de aprecieri

MIUTA 1

15.09.2011, 13:26

Foarte bun,felicitari

mamaieelena 1

16.09.2011, 00:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de rosii