Prepelite umplute

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2010 | 29555 vizualizari

COMENTARII (19)

ANCA 1

02.02.2010, 17:32

ei, asta este o raritate, nu am mancat niciodata prepelita, cred ca e deliciu!arata foarte bine!

ionix 1

02.02.2010, 17:40

soacra mea a facut prepelite umplute dar eu n-am putut manca de mila le-a cumparat de vii si apoi le-a sacrificat
arata super mancarica ta... daca n-as sti ce e as manca sigur

madi_marin 1

02.02.2010, 17:52

nici eu nu am mancat niciodata.....dar sunt deschisa la nou....in materie de carneturi si branzeturi in special, deci as fi tentata sa incerc, numai sa le gasesc....ca sincer prin magazine nu prea am vazut asa ceva.....

Sylvia 1

02.02.2010, 18:57

Ionix te inteleg perfect daca ne-ar pune careva sa sacrificam noi animalele pe care le mancam cred ca multi am fi vegetarieni Eu le cumpar de la raionul de zburatoare, sunt crescute in crescatorii ca si celelate zburatoare....am aceleasi sentimente pentru toate

Sylvia 1

02.02.2010, 19:00

Madi in Romania am vazut la Cluj, la Cora daca retin bine dar congelate. Chiar mi-a placut ca era si iepure si vanat, o multime de sortimente, oferta f buna. Si pretul e abordabil zic eu ca nu cataresc foarte mult si asa la un mediu festiv merge

Brindusa 1

02.02.2010, 19:43

numai bunatati vad la tine. Si-mi place!

Oana 1

02.02.2010, 21:04

Wow, ce bunatate! Arata de nota 10, ce-as papa si eu un copanel!! nu mai stiu daca am mancat...cand eram mici tata venea mereu cu iepuri si alte minunatii si parca imi amintesc si de prepelite...insa acum eu chiar nu am vazut prin magazine pe la noi...e-adevarat ca nu ma uit deloc la carnea congelata, am luat mereu proaspata...ei, data viitoare o sa caut!!

Bunica 1

02.02.2010, 22:59

Sunt foarte bune si Silvia le-a preparat cu multa raspundere. Prepelitele trebuie neaparat puse la macerat. , dar parca le-as baga la cuptor intr-un vas termorezistent cu capac ,sa nu stau cu grija lor, sa le intorc tot timpul.

Brindusa 1

02.02.2010, 23:41

doamne, prepelite si zici ca ai vazut in Romania? Stii de cand caut eu? Iarna asta mergand cu masina am vazut o groaza de prepelite.si ma gandeam ce bine ar fi fost sa aibe barbatamiu pusca cu el...

Sylvia 1

03.02.2010, 10:53

Brandusa alea salbatice sunt chiar o delicatea aici, eu nu am mancat niciodata.

Sylvia 1

03.02.2010, 10:54

Oana eu cred ca o sa gasesti ca am vazut ca importa si auc cam tot si in Romania, de la branzeturi la carnuri si dulciuri, sa imi zici daca ai gasit

Sylvia 1

03.02.2010, 10:55

Bunica este si varianta la cuptor invelite in felii de bacon, cand o sa o mai fac promit sa o pozez si sa pun reteta

Adinacarla 1

03.02.2010, 15:35

Silviaaaa

Sylvia 1

07.02.2010, 11:58

Adinacarla te poftesc la o portie

elucubratiiculinare 1

14.02.2012, 15:59

Vreau si eu...

Timi 1

07.12.2012, 16:06

superrr!

fluturas 1

29.12.2012, 14:50

foarte apetisante,felicitari!!!
eu le umplu cu ficatei,ceapa,ciuperci si orez!!!

Panacris 1

28.04.2013, 23:09

abstract01 1

18.12.2013, 17:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de piper