Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Peste, 27 Ian 2012 | 42245 vizualizari
alldaycooking 1
Bine de stiut!
Ina 1
da, ca si eu ma uitam la ele... Soacra-mea zicea ca nu-s icre, sunt mate, ca prea erau...verzi
Dar DA, icrele crude, pana sa le punem in saramura, au tenta verzuie
La Ancuta 1
RuxyRux 1
Arata extraordinar, eu nu pap dar te apreciez maxim!
Multumesc, Ruxy
iry-gabriela 1
interesant
Miha 1
Ahaaa...deci asa...
mamaieelena 1
mai dar,scuze de intrebare cat de mare a fost cega ?ca dupa cum se vede icre au fost foarte multe oricum multumesc pentru reteta
Ana_Maria269 1
super!!!
icrele alea sunt de la 2 pesti: unul de cca 2 kg, celalalt de vreo 3,5
Daca stia femeia aia ce vinde, nu vindea cu 12,5 lei / kg ...
lia maria 1
ce noroc pe tine Ina super faine si multe
Lia, spre necazul meu,n-au ramas prea multe, scurse Cea mai mare parte din ce-i acolo se arunca, bobite sunt putine
Panacris 1
Intradevar esti mare specialista in preparatele din peste
nuuu, nu-s deloc specialista ( gen ... Medi' sau mihaelar63 ) Atata timp cat la noi pestele este , uneori, la discretie,incerc doar sa nu ma fac de ras
Mitinita 1
voi ati dat peste vreo comoara in gradina ce bine arata cand sunt asa proaspete
mirela0911 1
silvi0ara 1
Bravo Ina.
danakarin 1
caviar!!!
Lau 1
interesat
jolygina 1
place
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 18:00
la 09:48
ieri la 09:50
pe 01.07 la 10:33
pe 30.06 la 15:08
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Bya Ralu 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mama_Lizica 1
dana1986 1
iulianatanase 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!