Prajitura "Sapca cazacului"

de daniela_angelica in Prajituri, 16 Mar 2014 | 55571 vizualizari

COMENTARII (14)

Alexandra Burz 1

16.03.2014, 22:10

MotanLaOale 1

16.03.2014, 22:55

- Andreea - 1

16.03.2014, 23:07

Ce super

simonacallas 1

16.03.2014, 23:26

Ce bine arata!

deyutzky 1

16.03.2014, 23:51

fur si eu o sapca arata tare bine!

daniela_angelica 1

17.03.2014, 00:32

Lau 1

17.03.2014, 08:50

bianca92 1

17.03.2014, 09:55

foarte bune

Rocsi 1

17.03.2014, 10:36

MIUTA 1

17.03.2014, 10:44

Pushaa 1

17.03.2014, 11:10

andresan 1

19.03.2014, 21:55

as dori sa stiu daca ouale se bat intrebi pe abur as vrea sa o fac de pasti si nu sunt sigura
va multumesc

daniela_angelica 1

21.03.2014, 14:19

Da ouale se bat intregi pe aburi ...îmi cer scuze ca nu am specificat

bursuc24 1

24.11.2014, 08:58

pt a evita cacofonia din denumire, "cusma ruseasca"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ora 12, reteta delicioasa pentru un desert cu amintiri din copilarie