Prajitura desteapta cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 19 Oct 2010 | 42177 vizualizari

COMENTARII (90)

Lizicat 1

30.11.2010, 15:18

Spune-mi si mie la ce temperatura trebuie sa reglez cuptorul? Cred ca in chestia asta sta reusita acestei prajituri

Miha 1

30.11.2010, 17:05

Lizica, eu am un cuptor pe gaz, fara termostat. L-am reglat pe treapa cea mai mica de temperatura. Cred ca asta inseamna undeva in jur de 150-160 de grade.

Lizicat 1

30.11.2010, 17:31

Multam mult. Maine o fac sigur. Eu nu sunt deloc activa aici, dar vreau tare mult sa iti spun ca esti admirabila. Astazi am facut bogacele cu jumari. Sper sa mai ramana pana dimineata ca sa le pot face poze sa le pot posta. Multa bafta in tot ce faci!!!!!

Miha 1

30.11.2010, 21:11

Multumesc Lizica!

Mitinita 1

30.12.2010, 14:39

gata,dau paharul de coniac pe gat si la bucatarie cu mine!sper sa-mi iasa ca asta-i desertul de revelion!!!

Mitinita 1

30.12.2010, 22:33

Vai,cat v-am cautat la pranz sa va intreb de marimea tavii!!! A fost prea mare,dar gustul e super si am si o reteta noua ptr prajitura desteapta. Maine mai fac una alba ca jumatate s-a dus!super reteta!!!

Miha 1

30.12.2010, 23:46

Adina, am scris in reteta de marimea vasului...22 cm diametru.

Mitinita 1

31.12.2010, 00:33

Am vazut Miha si crede-ma tu ai fost singura care a scris marimea. Eu am avut o forma de silicon de 27cm cu 20,sau cam asa ceva.Cred ca e marimea ptr rulada . Nu eram sigura daca mai creste si nici nu aveam acasa ceva mai mic.Dar acuma stiu. Mici,dar se vad straturile.

Miha 1

31.12.2010, 00:52

Lau 1

25.02.2011, 10:23

jolygina 1

28.07.2013, 00:27

DIANA B 1

07.09.2013, 11:02



Buna intrebarea din final

cristinap 1

09.09.2013, 14:58

Miha 1

10.09.2013, 09:21

ryta 1

10.09.2014, 15:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta