Prajitura de ciocolata cu buttercream

de Anastasia in Prajituri, 14 Dec 2011 | 7698 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

14.12.2011, 13:45

ce bine arata

Miha 1

14.12.2011, 13:46

Anastasia cred ca trebuie facuta o completare la paragraful asta

"Daca bagi inainte de timp untul si albusurile inca nu s-au racit ti se poate intampla. Ca sa repari crema trebuie sa pui blidul in altul mai mare cu apa foarte rece, cu cuburi de gheata si se bate pana se intareste iar, daca se taie se pune blidul pentru doua secunde in apa fierbinte si se bate iar pana se intareste."

diaconta 1

14.12.2011, 13:54

imi place,mai ales crema

alldaycooking 1

14.12.2011, 13:54

Interesanta crema, nu am folosit niciodata o astfel de crema! Arata foarte bine prejiturica ta!

Anastasia 1

14.12.2011, 14:02

Multumesc draga Miha, am redactat

Anastasia 1

14.12.2011, 14:03

Ma bucur ca va place, incercati o data si sunteti salvate pe timp de criza

adasev12 1

14.12.2011, 14:53

imi place, desi crema pare delicat de facut...poate o s aincerc si eu

Rocsi 1

14.12.2011, 15:06

felicitari....delicioasa!!!

Miha 1

14.12.2011, 15:36

gaby_gabytza 1

14.12.2011, 15:53

deliciosssssssssss

Anastasia 1

14.12.2011, 16:11

Draga @adasev12 , nu ezita sa incerci daca ai dorinta, in bucatarie trebuie sa ai curaj si o sa-ti placa si tie, vei reusi, la prima vedere pare complicat, dar nu este e o crema usoara, 50 de grade C e cat sa se topeasca zaharul, amestecand in continuu si e bine de stiut ca toate ingredientele cu care lucrezi sa fie la aceeasi temperatura ca sa nu aiba stres

alinutzika 1

14.12.2011, 16:25

arata tare bine!

corina241 1

14.12.2011, 21:43

cum arata glazura aceea de ciocolata

MotanLaOale 1

14.12.2011, 22:21

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:31

vai de mine ca nu mai pot de pofta
Sa-ti traiasca surioara , sa ne traiesti si tu sa ne incanti cu bunatati

kamy 1

15.12.2011, 14:15

Cris2711 1

25.02.2012, 13:56

La multi ani Anastasia,o viata frumoasa,plina de impliniri

mena29 1

25.02.2012, 14:16

La multi ani Anastasia!

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:31

super frumos a iesit

Anastasia 1

22.04.2012, 08:29

Va multumesc din suflet pentru urari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]