cu ce le-ai decupat asa frumos??? cat de mare e tava ta??? cred ca e foarte buna... seamana cu o crema care-am facut-o de curand dupa reteta lui Miha...
arata bine prajiturica asta si as face-o in weekend hihihihi
tava mea de prajitura e dreptunghiulara normala nu stiu exact dar dimensiunile standard. Iar cu ce am decupat e un cerc de inox inalt ce se foloseste la decorat platouri . Am sa pup o poza sa vezi.
pssssst... nu te supara... cand faci albusurile pe foc le bati si inainte??? sau le bati direct numai in bain-marine?? si daca le tai cu un cutit merge??? n-am gasit forma ca a ta
Ionix bat inatai albusurile pana devin cat de cat teapene apoi le batpe abur. Pe abur se bat pana se incheaga un pic . Ai sa vezi cum se schimba si o sa se faca dure dure. Cand le tai cu cutitul perfect sa sti chiardaca tai bucati mici. Cat despre forma poti sa iti faci dintr-o conserva de tabla cat de cat tare
ah, ar fi si asta o idee... si daca decupez este greu de decupat??? adica risc sa rup prajiturica sau ceva??? de abia astept s-o fac, mi se pare greut un pic la faza cu bezeaua... sper sa-mi iasa
ah, si eu ma gandeam sa presar capucinno deasupra??? crezi ca merge?
trebuie lasata la rece mai mult inainte de a o manca ? sa stiu dac-o fac de azi sau maine
Ionix eu am taiat-o imediat dupa ce am terminat-o . Sfatul meu e sa o tai dupa ce o lasi un pic la rece. Adica sa apuce sa se intareasca untul . De preferat e sa se manance dupa o zi pentru ca tot siropul ce lasa bezeaua intra prin crema in blat si se insiropeaza . Daca o mancati imediat nu se intampla nimic . Eu am facut l arepezeala si in 2 ore s-a mancat si succes a avut 100 % . De decupat se decupeaza foarte simplu. Doar apesi cercul si se taie usor. Chestia e ca o sa ai parti ale prajiturii care raman dupa decupare si nu se pot pune pe un platou dar de mancat se pot manca . Sper sa te fi lamurit .
salut... sarut-mana mult pt indicatii... pai, astept sa "asamblez prajitura"... blatul mi-a crescut foarte mult, nu stiu de ce dar arata foarte bine.... acum o sa ma duc sa pregatesc sa fac bezeaua... mi-e un pic frica sa n-o stric acum la final o sa postez poze... sarut-mana mult, esti o dulcica...
ah, si n-am facut rost de forma rotunda asa ca o sa le fac patratele... n-o sa fie asa momoase ca ale tale
mersi mult