Prajitura cu cafea

de Miha in Prajituri, 30 Iul 2010 | 14985 vizualizari

COMENTARII (40)

Miha 1

30.07.2010, 16:32

Multumesc Madi!

Miha 1

30.07.2010, 16:34

"miha deci ai avut treaba pe furis de copii ha? si cafeaua cica e excitant al simturilor, pune sangele in miscare, creste adrenalina." Orice treaba facuta pe furis creste adrenalina.

rivka 1

30.07.2010, 16:53

arata minunat! o sa o fac si eu

epurasha2bb 1

30.07.2010, 17:23

rivka da vezi sa fie pe furis!

Miha 1

30.07.2010, 17:30

"arata minunat! o sa o fac si eu " Prajitura sau treaba pe furis?

Oana 1

30.07.2010, 23:07

Miha 1

30.07.2010, 23:57

Pe furis Oana, pe furis.

Sylvia 1

31.07.2010, 09:22

Miha am facut tartele cu cu fructe postate de Julie, eu le-am facut cu piersici.

Sylvia 1

31.07.2010, 09:22

Si te astept la mine pregatesc ceva bun

rivka 1

05.08.2010, 10:06

miha? am facut de dsimineata blatul si mi-a crescut ca un chec....adica pe mijlocul tavii mai mult si aluatul fiind pufos, aeros a crapat in cateva locuri cam mult...sunt curioasa daca voi reusi sa-l tai cum trebuie in 3...
asa ti-a iesit si tie? ca ma tot intreb cum ti-a iesit tie asa plat...dreapta, profi, sau pui o greutate peste el imediat dupa ce il scoti din cuptor? cum iti iese asa...perfect?

Miha 1

05.08.2010, 10:23

Rivka, n-am pus nici o greutate peste el. Am copt intr-o tava patrata, dar asta nu are importanta, poate fi copt si in tava rotunda sau orice alta forma. Cand l-am scos din cuptor l-am rasturnat cu fundul in sus pe un gratar si l-am lasat la racit. Pentru taiat folosesc un taietor special de patiserie, se poate regla la grosimea dorita. Blatul este intr-adevar unul aerat si cu multe gauri, dar cocoasa n-a facut. Incearca si taie mai intai "cocoasa", sa indrepti blatul mai intai si mai apoi sa-l tai in 2 sau in 3.

rivka 1

05.08.2010, 10:34

ioi da...l-ai intors cu fundul in sus, m-am gandit si eu la asta. da sa se raceasca sa vad cum il tai apoi, ca blatul a crapat destul de tare...da tava aia am folosit-o si e, patrata 20/20 aia de la reteta de ceapa umpluta.

Miha 1

05.08.2010, 10:37

Eu zic ca cel mai bine e sa-i tai cocoasa, sa-l indrepti si mai apoi sa-l tai in cate blaturi crezi ca merge. Il poti taia si in 2 si pui un singur strat de crema.

rivka 1

05.08.2010, 10:40

il tai numai in 2 ca nu pot sa-l tai in 3 cu cutitul mi-e frica ca il nenorocesc degeaba...chiar asa gros nu e...

rivka 1

05.08.2010, 10:42

merci...gata l-am taiat in 2 dar il las asa sa nu-l stric, pun numai un strat(mai gros) de crema,
ok atunci merg sa o termin!
pupe , pe mai tarziu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de zahar ars si crema de ness