Prajitura Caramel

de Merisor in Prajituri, 18 Dec 2014 | 30333 vizualizari

COMENTARII (59)

Merisor 1

19.12.2014, 13:29

T I M E A 1

19.12.2014, 16:10

Meri sunt fragede , moi foile astea? Vreau sa le fac si eu si sa stiu la ce textura sa ma astept mai alse ca vreau sa fac cuiva si sa fie ok

Merisor 1

19.12.2014, 17:34

Timea, daa, sunt fragede, mai ales a doua zi si mi-a placut aluatul cat de frumos s-a intins.

Merisor 1

19.12.2014, 17:36

In reteta lor, spuneau ca trebuie sa intre 500 gr faina, mie mi-a intrat 800, ca era prea moale, dar stii cum e cu aluaturile astea, depind si de restul ingredientelor folosite.

Ina 1

19.12.2014, 21:26

Cat de frumoasa ti-a iesit si ce buna trebuie sa fie

CarmenBlue 1

20.12.2014, 21:13

arata spectaculos asa, ca de sarbatori

Andra_Constantinescu 1

20.12.2014, 23:19

A fost buna

Panacris 1

23.01.2015, 18:30

Bună și ideea cu uleiul Eu pun unt în glazură Foarte bună prăjitura

Ancutsa 1

05.12.2017, 15:22

Super buna! Si ce frumoasa e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu cirese si glazura de cacao