Prajitura albinita

de gaby_duceag in Prajituri, 19 Noi 2009 | 18700 vizualizari

COMENTARII (9)

Oana 1

19.11.2009, 09:01

Mmm, ce bine suna reteta!!! Cred ca e tare buna dupa ce se inmoaie!!

gaby_duceag 1

19.11.2009, 09:55

este ,Oana.e buna tare!

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:25

neaparat o trec pe lista de retete care trebuiesc facute

liana_geicu 1

19.11.2009, 12:58

in general prajiturile cu astfel de foi se taie cam a doua zi....ca sa se inmoaie de la crema...dar cred ca in final a fost foarte buna asa cum ai zis si tu..arata bine

gaby_duceag 1

19.11.2009, 15:15

Luminita,Liana, multumesc.
da,chiar este buna.si merge bine tare cu glazura de ciocolata,combinata cu gemul acrisor si crema e..yuuuumyyy.o s-o mai fac.am capatat experienta

Michelle 1

19.11.2009, 16:18

e prajitura super faina..mie una imi place mult

Pasiune pentru bucatarie 1

02.02.2010, 00:03

arata foarte bine!am facut si eu una asemanatoare dar am lasat-o cam 2 zile sa se inmoaie si rezultatul a fost pe masura

gaby_duceag 1

02.02.2010, 08:56

da Bitza,cu cat sta mai mult e mai buna si mai frageda

madi_marin 1

02.02.2010, 09:11

buna metoda cu intinsul foilor direct pe fundul tavii fierbinti . si eu fac la fel....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel